Kort om Mathias

Min baggrund

Jeg er født i København og opvokset på Nørrebro. Jeg har brugt ca. fire år i udlandet og har besøgt et hav af verdens kulturer. Under mine rejser var jeg også heldig at møde min skønne, svenske hustru.

Jeg er uddannet cand.mag. i historie med film- og medievidenskab som sidefag. Mit speciale omhandlede udviklingen af forvaltningen af internationale idrætsorganisationer med fokus på den Internationale Olympiske Komité (IOC).

Jeg arbejder til daglig som idrætskonsulent for DGI Midt- og Vestsjælland med badminton og medarbejdermotion som primære ansvarsområder.

Jeg har de sidste 12 år boet på Frederiksberg.

Vil du drøfte politik med mig, lytter jeg gerne. Du kan træffe mig på telefon, Facebook, Twitter og måske på gaderne i Frederiksberg og København.

Jeg ser frem til at tale med dig. Tak for din stemme.

Med venlig hilsen
Mathias Teglbjærg

Tlf. 2680 8830